His Father`s Voice (IE)

Raidījumā ar septiņām grupām apskatīsim dažādu žanru grupas no Lielbritānijas un "His Father`s Voice" no Īrijas . Pirmoreiz ar debijas EP Londonas "Laughter" un "Daisy Chain" , ceturtais EP Edinburgas "Swim School" , debijas LP no Londonas "Purs" un Līdsas "Bored at My Gradmas House" , otrais LP no Liverpūles "The Mysterines" . No Ziemeļīrijas jaunais kvartets "Tramp" ar singlu "Frankenstein" un noslēgumā debijas LP no Limerikas (IE) "postpunk" kvarteta "His Father`s Voice" .

Ievadā pirmoreiz ar debijas EP divas grupas no Londonas :

"psych/britpop" kvintets "Laughter ar EP "Group Bonding" (2024) open.spotify.com/album/6rzxoQXRAJq8VvVBhJoBxr ;

"dreampop" kvartets "Daisy Chain" ar EP "Anyone But You" (2024) open.spotify.com/album/7vhMgNhMWP6kHLsiey1fPM

Trešo reizi ar ceturto EP "Seeing It Now" (2024) open.spotify.com/album/6bzcs7fEWd56lmhPtUktw3 būs Edinburgas "dreamgaze" trio "Swim School" . Laba žanra grupa ar aktīvu koncertdarbību.

Otro reizi ar otro LP "Afraid of Tomorrws" (2024) open.spotify.com/album/2WjX0yaIGO8Yl9qnp4vm7G būs dinamiskais Liverpūles "indie/postpunk" kvartets "The Mysterines" . Grupa veidota 2015.g. , tā līdere ir vokāliste/ģitāriste/dziesmu autore Lia Metcalfe , gana daudz sekotāju `Instagram` , 2023.g. iesildījuši UK tūrē "Arctic Monkeys" . Grupas 2022.g.debijas LP "Reeling" bija 2022.g. LP TOP augstajā 12.vietā .

Otro reizi ar debijas LP "Surr" (2024) open.spotify.com/album/720GXk51lSGqri3GLDjGUc būs Londonas "shoegaze/postpunk" kvartets "Purs" . Gana ilgi ir nācis šis debijas LP , jo grupa dibināta 2016.g. Grupu veidojošais sastāvs ir saglabājies no šī paša gada . Grupas vokāliste/ģitāriste ir Austrālijā dzimusī Antonia Serra Petale ar turku saknēm. Viņa arī veidojusi aktuālo Londonas `sieviešu` kvartetu "Los Bitchos" . Agrāk apskatīts debijas EP "Purs" (2018) .

Otro reizi arī Amber Strawbridge soloprojekts no Līdsas "Bored at My Gradmas House" . Koncertos kā kvintets tas prezentē saturīgu "dreamrock" debijas LP "Show & Tell" (2024) open.spotify.com/album/2AoyVm8A8ZfkbRzij3qq7i Maijā iesildot zināmo "Soccer Mommy" bija EU/UK tūrē. 2021.g.apskatījām mākslinieces debijas EP .

Tuvojas vēlēšanas ASV un no Ziemeļīrijas , Derrijas , 2021.g.beigās dibinātais "indierock" kvartets "Tramp" . 2023.g.ieguvusi `BBC Introducing` jauno grupu balvu Ziemeļīrijā , šogad turpina izdot jaunus singlus. Būs ar singlu "Frankenstein" (2022) open.spotify.com/album/2IOYp1mJ90Spa3Qdcu3xVz

Noslēgumā viens no labākajiem vakara piedāvājumiem debijas LP "Black Poison Morning" (2024) open.spotify.com/album/1SFDtUTWaK2wANp6ipg9Gz no Limerikas (IE) "postpunk" kvarteta "His father`s Voice" . Spēcīgs ilgi gaidīts žanra albums , kas var pretendēt uz gada TOP . Grupa bija raidījumā 2020.g.februārī ar singlu "In the Shade" (2019) . 

Dziesmu saraksts 

1."Laughter" - "Tghe Wheel"

2."Daisy Chain" - "Summertime"

3."Swim School" - "Seeing It Now"

4."The Mysterines" - "Stray"

5."The Mysterines" - "Goodbye Sunshine"

6."Purs" - "Dissipate"

7."Purs" - "Af"

8."Bored at My Gradmas House" - "How Do You See the World ?"

9."Bored at My Gradmas House" - "I Like What You Bring Out In Me"

10."Tramp" - "Frankenstein"

11."His Father`s Voice" - "Night Terrors"

12."His Father`s Voice" - "Arm`s Lenght" 

Audio/video 

"Laughter" - "Tghe Wheel" www.youtube.com/watch

"Daisy Chain" - "Summertime" www.youtube.com/watch

"Swim School" - "Seeing It Now" www.youtube.com/watch

"The Mysterines" - "Stray" www.youtube.com/watch

"The Mysterines" - "Goodbye Sunshine" (live) www.youtube.com/watch

"Purs" - "Dissipate" www.youtube.com/watch

"Purs" - "Af" www.youtube.com/watch

"Bored at My Gradmas House" - "How Do You See the World ?" www.youtube.com/watch

"Bored at My Gradmas House" - "I Like What You Bring Out In Me" www.youtube.com/watch

"Tramp" - "Frankenstein" www.youtube.com/watch

"His Father`s Voice" - "Night Terrors" www.youtube.com/watch

"His Father`s Voice" - "Arm`s Lenght" www.youtube.com/watch

Dalīties