Šīs nedēļas raidījuma "Vēstures ķīlis" viesis būs titula ''Gada vēsturnieks 2013'' ieguvējs Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātes profesors Aivars Stranga. Raidījums tiks veltīts Saeimas vēlēšanām un darbībai starpkaru periodā Latvijā.

2.oktobra raidījums tiks veltīts Saeimas vēlēšanām un darbībai starpkaru periodā Lativjā. Mūsdienu Latvijas sabiedrībā diskusijās par ar politiku saistītām tēmām bieži tiek vilktas paralēles ar Latviju starpkaru periodā. Šis laika periods ir vienīgā atsauce uz mūsu sabiedrības vēsturisko pieredzi demokrātiskā politiskā sistēmā un Latvijas valstiskuma ideja balstās uz šīs politiskās sistēmas turpinājumu. Tāpēc pirms 12. Saeimas vēlēšanām uzskatām, ka ir svarīgi atskatīties uz pirmo 4 Saeimas sasaukumu darbību, aktuālajām politiskajām diskusijām, vadošajām partijām un personībām. Raidījumu vadīs Kārlis Sils un Jānis Šiliņš Lai uzzinātu par jaunākajām aktualitātēm, sekojiet raidījumam arī sociālajos tīklos: facebook.com/vestureskilis
twitter.com/VestureRadio Raidījums skan katru otro ceturtdienu no plkst. 20:00-21:00  ar atkārtojumu sestdienās no plkst. 18.00-19.00  FM vilņos.

Dalīties