Šonedēļ raidījumā “Mirklis pirms Miera” viesosies apvienības Dirty Deal Audio (DDA) pamatlicējs un mp3džejs Kristaps Puķītis (Mr.Pukus), lai uzliktu kādu no savām mīļākajām miera dziesmām, kas sakrājušās gadu laikā.

“Man miera mūzika asociējas ar ko iedvesmojošu – mūzika kas ļauj lidināties domās un burt nākotni, no sirds izbaudīt prieku vai ļauties dziļām un patīkamām skumjām. Miers ir tad kad visi darbi izdarīti un kad sirdsapziņa ir tīra. Tas ir tad, kad var vienkārši būt, nedomājot par savu rīcību vai sakāmo, kad esi apmierināts ar sevi un apkārt notiekošo, kad tu neliec sevi priekšplānā - bet saplūsti ar apkārt esošo.”

Pārraides “Mirklis pirms Miera” pirmajā stundā Kristaps dalīsies pārdomā ne tikai par DDA un svaigākiem notikumiem, bet arī pastāstīs par DDA HQ kaimiņos topošo Brasalonas skvēru, kā arī parunās par dažādiem miera stāvokļiem un uzspēlēs nelielu nakts mūzikas setu. Turpretī otrā raidījuma puse, kā jau pierasts pieturēsies pie klasiskām vērtībām – tas būs laiks Eņģeļa piedāvātajām jaunām un ne tik jaunām miega dziesmām.

ATGĀDINĀM, ka jau 17.maija naktī Gaujas ielā 5, Dirty Deal Audio jaunajā vasaras točkā notiks otrs pasākums – Muzeju nakts neoficiālās dejas, kur uzstāsies DDA kolektīva biedri ansis, Ashnikko, Pincīša Pieraksti, Niklāvz, Pukus, 181h, Dj Cool Best, viesis no Lietuvas Vaiper Despotin un video mākslinieki Zane Raudiņa, Zelts un 3694.

Jau pusotru mēnesi raidījums “Mirklis pirms Miera” katru svētdienu ir klausāms naba.lv tīkla tiešraidē, bet otrdienu pusnaktīs tas izskan gan tīklā visā pasaulē, gan Latvijas Radio 5 stacijas FM frekvencē radioaparātos visās Latvijas lielākajās pilsētās.

Turpiniet sekot jaunumiem raidījuma twitter profilā @mpirmsm, kā arī sūtiet savus dziesmu ieteikumus uz epastu mpm@radionaba.lv. Raidījuma interviju ierakstu arhīvs tiek papildināts un ir pieejams mixcloud.com vietnē, bet raidlaikā izskanējušo miera dziesmu arhīvs klausāms grooveshark.com lapā.

Uz tikšanos raidījumā “Mirklis pirms Miera”. Raidījumā tiem, kuri grib gulēt mierīgi.

Dalīties