Radio NABA rīta raidījums "Nabarīts" aicina piedalīties konkursā un rakstīt vēstules –šogad nevis Ziemassvētku vecītim, bet radio NABA zvēriem – Vārnai, Lācim, Sunim (un) vai Ezim. Līdz 22. decembrim raksti laba vēlējumus, bērnības vai tagadējās Ziemassvētku vēlēšanās, Ziemassvētku jokus, pozitīvas ziņas – Jūsu sapņi, ilgas, prieki... viss pārvērsts izlasāmā, saklausāmā, saskatāmā formā.

KAS JĀDARA? Radio NABA klubā NABAKLAB (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) ir novietota īpaša pastkaste. Tajā jāiemet vēstule jebkādā radio izmantojamā formātā (rakstīts teksts vai audio fails kādā datu nesējā), pievienojot sūtītāja kontaktinformāciju (vārds, e-pasts, tel.nr., lai varam sazināties ar dāvanas ieguvējiem).

UN TĀLĀK: Radio NABA kolektīvs izvērtēs iesūtītās vēstules, objektīvi izvelēsies labākās, kuras tiks nolasītas Radio NABA ēterā 95,8 FM otrdienas raidījumos "Nabarīts".

BALVAS: Labākajiem, sirsnīgākajiem, smieklīgākajiem – dāvanas no Radio Naba, Nabaklab un Naba Music.

SUPERBALVA: brokastis ar romantisko mūzikas duetu "Čipsis un Dullais”. Seko info, dalies ar draugiem, raksti vēstules un brokasto!

Dalīties