Raidījumā "Alus Pučs" 30.janvārī šodien apspriedīsim šādus tematus:

1. Jaunzēlandē sākta kampaņa, lai pilnībā iznīdētu kaķus -- sadistus un putnu genocīda autorus -- šīs valsts teritorijā. Tikmēr Rīgā turpina saimniekot kaķu karalis Ušakovs. Ko darīt ar Latvijas kaķiem, kuri nekaunīgā kārtā atbalsta šo Kremļa ielikteni?

2. No 1. aprīļa pasēs atkal varēsim ierakstīt tautību. Vai ir jēga šādi smērēt savas pases lapas, un kādu tautību labāk izvēlēties? Un ko vēl tur varētu ierakstīt (lapu taču daudz)?

3. Latvija kļūst par plaukstošu zonu dažādu nozaru un rangu ārpuslikuma andelmaņu biznesam. Mēs atkal atdzimstam kā Krievijas interešu spēļu laukums, kur savijas biznesa, politikas un kriminālās intereses, raksta The Guardian. Veiksmes stāstam tagad pievienojas arī no ASV puses kibernoziegumos apsūdzētais Latvijas pilsonis Deniss Čalovskis.

4. Katalonija pieņēmusi neatkarības deklarāciju. Nākamgad to gatavojas darīt arī Skotija. Kādi rajoni, klani un grupējumi nākamie pasludinās neatkarību?

Raidījumā izskanēs arī ekskluzīva intervija ar advokātu Andri Grūtupu par viņa īpatnējiem dzeršanas paradumiem 90-o gadu sākumā.

Dalīties