16.jūnijā Radio Naba pārraidē “Mirklis pirms Miera”, kas katru otro svētdienas vakaru plkst. 23:00 aicina zināmākus un mazāk zināmus ētera viesus, iegriezīsies dīdžejs Toms Grēviņš, kuru par filozofiskiem mierīgiem un darbīgiem procesiem iztaujās Mārtiņš Eņģelis.

Miera mūzika ir mūzika, kas rada asociācijas ar kādu mierīgu vietu. Mierīgā vietā ne vienmēr nepieciešama miera mūzika, bet nemierīgās vietās un dienās gan. Tikai tāpēc, ka es zinu, kas ir skaistākā miera mūzika, nenozīmē, ka pats to klausos lielos daudzumos. Un tas nenozīmē, ka miers man nozīmē mūziku.

Un par to, ko domā citi, es cenšos uztraukties pēc iespējas retāk.


Plkst. 23:00 sāksies pārraides “Mirklis pirms Miera” pirmā stunda, un tā būs veltīta Toma Grēviņa dīdžeja karjeras atskatam un pārdomām par mūziku, kino un dzīvi bez tā, kā arī pieķersimies arī Toma jaunajai, Positivus festivālam veltītajai pārraidei Latvijas Radio 1 viļņos. Turpretī otrā raidījuma puse pieturēsies pie ierastajām vērtībām – 00:00 kā vienmēr būs laiks Eņģeļa piedāvātajām miega dziesmām.

Turpiniet sekot jaunumiem raidījuma twitter profilā @mpirmsm un sūtiet savus dziesmu ieteikumus uz epastu mpm@radionaba.lv.

Uz tikšanos katru svētdienu, plkst. 23:00 raidījumā “Mirklis pirms Miera”. Raidījumā tiem, kuri grib gulēt mierīgi.

Dalīties