Katru svētdienas pusnakti pārraide “Mirklis pirms Miera”, kuru vada Mārtiņš Eņģelis, priecē nakts mūzikas baudītājus, tomēr jau no 10.februāra ik otro nedēļu “raidījums tiem, kuri grib gulēt mierīgi” aicina ciemos kādu Nabas ētera personību vai zināmu cilvēku. 24.februārī kā otrais programmas viesis būs lieliskais blūzrokeris AlisP.

“Mana miera mūzika ir tāda, kas manī izraisa emocijas, tomēr ne straujas, bet vienmērīgas, atslābinātas un vijīgas. Ir nepieciešami brīži, kurus vienmēr nav tik viegli atrast un baudīt... Agrāk tos meklēju kopā ar mūziku un grāmatām, tagad arī ceļojot un nedaudz meditējot. Ar miera mūziku jau sen neesmu īpaši dalījies, lai katram ir sava atpūta un vieta, kur to meklēt.”

Plkst. 23:00 sāksies pārraides “Mirklis pirms Miera” pirmā stunda, un tā būs veltīta AlisP izvēlētajām miera mūzikas melodijām kā arī pārrunām par dzīvi un tuvākajiem koncertiem vispār, turpretī otrā raidījuma puse pieturēsies pie ierastajām vērtībām – 00:00 kā vienmēr būs laiks Eņģeļa piedāvātajām miega dziesmām.

Taču jau 3.martā, paralēli viesu sesijām, pārraide būs publiski pieejama pašiem klausītājiem, kad, iesūtot sev īpašu dziesmu/dziesmas ēteram, tie varēs iesūtīt arī savu versiju par to, kas ir miera mūzika un ko izvēlētā dziesma viņiem nozīmē. Aicinājums dziesmas un stāstus iesūtīt uz epastu mpm@radionaba.lv, jautāt twitter profilā @mpirmsm vai arī klausīties pašu pārraidi precīzākai informācijai un iesūtīt dziesmas tā laikā.

Uz tikšanos katru svētdienu, plkst. 23:00 raidījumā “Mirklis pirms Miera”. Raidījumā tiem, kuri grib gulēt mierīgi.

Dalīties