Piecus darba dienas vakarus Radio NABA ēterā būs dzirdami raidījumu speciālizlaidumi, kas skanēs tiešraidē no Latvijas Radio Dziesmu un deju svētku studijas pie Brīvības pieminekļa.

Šajā svētku programmā būs dzirdami akadēmiskās mūzikas raidījums “Otrais sniegs” kopā ar Jēkabu Nīmani būs iespēja iepazīties ar pūšamo instrumentu kolektīvu piedzīvojumiem, otrdien raidījuma “Bitīt matos” speciālizlaidumā kopā ar Dambi un Didzi Erru tiks šķetināti alternatīvie Dziesmu svētku repertuāri, trešdienas pēcpusdienā tehnoloģiju un humora stunda ar raidījumu “NABARĪTS” Ahhhta un Kozmena vadībā, ceturtdien vēsturiskās fantāzijas raidījumā “Fono-grāfs” filozofi pētīs mūsdienu pastaliņu problemātiku, savukārt nedēļu noslēgs Roberta Gobziņa skaņu eksperimenti, kas centīsies dekonstruēt Dziesmu un deju svētkos apkārt esošās skaņas raidījumā “Zvaigznīšu brīdis uz mono”.

Radio NABA ēterā svētku programma ir dzirdama pirmdien - ceturtdien no 18.00 līdz 19.00, savukārt piektdien īpaša divu stundu programma no 17.00 - 19.00. Svētku tiešraide būs dzirdama Radio NABA ēterā FM 95,8 un naba.lv, kā arī laukumā pie Brīvības pieminekļa.

Dalīties