Radio NABA iesaka apmeklēt: Ляпіс Трубяцкой, Pa Ķirbi, Židrūns, Matiss Cudars Quartet

Ceturtdien, 25. oktobrī, Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna namā notiks Vīna svētki jau no plkst. 12:00 dienā. Vīna svētku vakarā plkst. 21:00 koncertēs Andrejs Gradinārovs un Reinis Jaunais, kā arī gaidāms kino, teātris, vieglprātīgi mūzikas ritmi un video ar DJ / VJ Zane Stocka.
Klubā “Melnā Piektdiena” uzstāsies Baltkrievijas slavenākā rokgrupa «Ляпіс Трубяцкой», kura iegriezīsies pie mums sava jaunā albuma «Rabkors» tūres laikā.. «Ляпіс Трубяцкой» spēlē slāviski smeldzīgu, melodisku pankroku ar pūšaminstrumentu piešprici — taču tas nav tipisks ska vai kas tamlīdzīgs. Stila ziņā baltkrievi variē no mūsu Sovvaļnīka un «PND» līdz pat «Labvēlīgajam Tipam». Baltkrievu grupas nosaukums ir tiešām nosaukums — tas nav grupas līdera vārds (līdzīgi kā mūsu «Inokentija Mārpla» gadījumā), grupas dibinātājs ir Sergejs Mihaloks. Koncerta sākums 20:00, ieeja no 19:00. Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzē, koncerta dienā kluba kasē — attiecīgi dārgāk.
Krogā "Aptieka" koncertēs grupa Židrūns.
Pasaules mūzikas krogā Bubamara Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) ballīti piedāvās DJ Ma.Be. Ieeja – bez maksas.
Klubā "Space Dog" mūziku atskaņos DJ Tribe.
Klubā “Depo” notiks regulārais ceturtdienas sarīkojums “IeSKRŪVĒ”, solot lielisku DEPO mūzikas izlasi, sākot ar pusgadsimtu vecām līdz pavisam svaigām dziesmām. Ieeja – bez maksas.
Klubā "Fontaine Palace" 90. gadu hitus atskaņos DJ Kucheris. Ieeja - bez maksas, sākums plkst. 22:00.

Piektdien, 26. oktobrī, klubā "Melnā Piektdiena" notiks Krievijas alternative/metal grupas [AMATORY] atvadu koncerts. Sākums pl. 20.00, klubs atvērts no 19.00. Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena, sākot no Ls 7.
Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna namā pagrabā mūziku atskaņos DJ Rokija, 1.stāvā - DJ Aplis un 2. stāvā - Zane Stocka, plkst. 23:00 koncertu sāks grupa The Citizens.
Kafejnīcā "Leningrad" ukraiņu un baltkrievu mūzikas speciālists DJ Boghdan dancinās panka, ska, folka un rokenrola ritmos.
Pasaules mūzikas krogā Bubamara par godu Beninas Bruņoto spēku dienai radio NABA DJ Ernesto spēlēs eiropiešiem pazīstamajam funk radniecīgus afrobītus no Melnā kontinenta rietumiem.
"Fonoklubā" pie DJ pults - Radio 101 ētera persona Egons Reiters. Sākums plkst. 22:00, ieeja - bez maksas.
Klubā "Space Dog" notiks sarīkojums BASKULTŪRA - mūziku atskaņos SCHTALS/ E:91/ TRASHY KID.
Kaņepes Kultūras Centrā no plkst. 22:00 plates griezīs DJ Legz un vēlāk par deju grīdu rūpēsies DJ Indriķis Ģelzis. Ieeja - bez maksas.
Klubā "Depo" notiks dejas tumsā. Visā klubā tiks izslēgta gaisma, vienīgais gaismas avots - jūsu kabatas baterijas. Ieeja - bez maksas, ja nāc ar kabatas lukturi. Pārējiem - 2 Ls.
Klubā "Fontaine Palace" koncertēs grupas GHETTOZLOBA un DREAM FOR ETERNITY. Pēc koncerta mūziku atskaņos DJ Enkurs. Ieeja - bez maksas, sākums plkst. 22:00.
"Melno cepurīšu balerijā" koncertēs grupa IndyGo. Koncerta sākums plkst. 23:00. Ieeja - bez maksas.

Sestdien, 27. oktobrī
, klubā "Melnā Piektdiena" koncertēs grupa "Afazija" (Афазия, BY). Vietējais atbalsts grupas Man-Tur!, Deodium + citi. Biļetes: 3.00 Ls. Sākums: pl. 20:00, klubs atvērts no pl. 19:00.
Klubā "Nabaklab" notiks Lielais NABAKLAB karnevāls "PA ĶIRBI!". Halloween svētkiem veltītajā karnevālā jau no plkst. 21:30 abās kluba zālēs muzicēs grupas „HMP?”, „Striķis”, „PND”, „Katzen des Schicksals” no Igaunijas, „As likely as not” no Itālijas, kā arī dīdžeju apvienība „Santa raped me”, dīdžeji no radio „Naba” raidījuma „Ej apskrieties” un Roberts Gobziņš. Par īpašu vizuālu programmu padomāts arī kluba pagalmā – tur visu nakti būs iespējams skatīties dažādu valstu šausmu filmas, tiks kurināts ugunskurs, par dažādiem īpašiem piedāvājumiem rūpēsies arī abi Nabaklab bāri. Iedodoties maskās, ieejas maksa klubā būs ievērojami lētāka.
Teātra Bārā 10 gadu jubilejas koncertā uzstāsies grupa Lietotas mēbeles no Holandes. Vakaru turpinās DJ Ģirts Točelovskis.
Bārā "Chomsky" uzstāsies brīvās improvizācijas saksofonists Iļja Belorukovs no Sanktpeterburgas un eksperimentālās mūzikas ģitārists no Sibīrijas Aleksandrs Markvarts. Ievadā uzstāsies drone/noise skaņu māksliniece Jeļena Glazova un video māksliniece Zane Raudiņa. Ieeja - bez maksas.
Kafejnīcā "Leningrad" uz skatuves kāps gandrīz Janis Joplin un Big Brother and The Holding Company jeb Jelgavas grupa On the Roof ar lielisko Mazii a.k.a. Ievu Reinbergu priekšgalā.
Pasaules mūzikas krogā Bubamara uz skatuves kāps DjaDja's Recordings. Klausītājus gaida blūzroka un rock`n`roll klasika jaunu cilvēku sniegumā. Pirms un pēc viņu uzstāšanās gan koncertā spēlētajos, gan visdažādāko etnodanču ritmos publikas kustību zālē regulēs deju vadītājs Speiss.
"Fonoklubā" mūziku atskaņos DJ Andris Jurga (Radio Valmiera). Vakara setā iekļauts gan tas, ko klausījies vidusskolā, gan tas, kas šobrīd dzirdams radiostacijās. Sākums plkst. 22:00, ieeja - bez maksas.
Krogā "Aptieka" mūziku atskaņos DJ Monky Monk & DJ Charly Charlz.
Klubā "Space Dog" mūziku atskaņos DJ Uģis Briedis.
Bārā "I Love You" I Love You sessions koncertā uzstāsies instrumentālās mūzikas grupa PARÁRA. Runā, ka bārs pārvērtīšoties līdz nepazīšanai, jo PARÁRA mīlot koncertēšanas vietu iekārtot pēc savas patikšanas, tāpat notikšot arī ar muzikālo noformējumu. Lai nu kā, stiprākā viņu puse tomēr ir un paliek mūzika. Koncerta sākums plkst. 22:00, ieeja - bez maksas.
Klubā "Fontaine Palace" koncertēs Matiss Cudars Quartet (Ned/Lv - jazz). Pēc koncerta mūziku atskaņos DJ Lime. Ieeja - 2 LVL, sākums plkst. 22:00.
Klubā “Depo” gaidāma ROCK n Rolla nakts. Ieeja – bez maksas.
"Melno cepurīšu Balerijā" koncertēs pašmāju indie/acoustic grupa Momend. Šajā koncertā grupai pievienosies dziesminiece Alise Joste.

Svētdien, 28. oktobrī, no plkst. 20:00 krogā "Aptieka" aicina uz dzimšanas dienas svinībām.

Otrdien, 30. oktobrī, klubā “Depo” koncertēs grupa EGOS AT THE DOOR (UK – experimental hc/ math). Grupa jauc kopā raupju math roka skaņu ar pankroka ētiku, kā rezultātā tiek iegūts spēkpilns un smags skanējums. Stilistiski varētu ievietot kaut kur pa vidu starp Blakfish un The Dillinger Escape Plan. Kritiķi slavē šogad izdoto debijas albumu un prognozē, ka kādu dienu grupa varētu ierindoties math roka grupu augstākajā līgā. + The Wolf You Feed. Ieeja 2 Ls, 1 Ls ar flaijeri vai, ja esi atzīmējies FACEBOOK. Pēc koncerta (ap 24.00) ieeja bez maksas.

Trešdien, 31. oktobrī, klubā "Nabaklab" notiks HALLOWEEN nakts. Koncertā uzstāsies grupas MANO JUODOJI SESUO (Lietuva - goth/rock), DEFECTIVES un CYBERWARRIO. DJ zālē: DJ Ruta. Pasākuma sākums 21:00, ieeja - bez maksas.
Plkst. 21.00 Radošajā telpā „309. kabinets” viesosies itāļu hardcore / metalcore grupa As Likely As Not.
Grupa izveidojusies 2009.gadā Lombardijas pilsētā Sondrio un ātri ielauzusies ekstrēmās mūzikas – hardcore un thrash / death metal mūzikas apritē. 2010. gadā grupa sāk sava pirmā albuma ierakstu, kas tiek miksēts un māsterēts Zviedrijā. Pateicoties aktīvai koncertēšanai un dalībai festivālos, As Likely As Not iegūst popularitāti metālmūzikas apritē, un tas uzrunā „Execution Kollektive” ierakstu kompāniju. Grupas pirmais albums iznāk 28. martā. Ieeja pasākumā par ziedojumiem: 1,50 LVL vai 2,20 EUR.
Klubā "Space Dog" mūziku atskaņos DJ Duckling.
 

Dalīties