Dvrkworld

Raidījumā ar septiņām grupām apskatīsim jaunumus no Austrālijas , noslēgumā ar debijas LP Velingtonas (NZ) "darknoir/indiegaze" kvartets "Mystery Waitress" , sešas grupas pirmoreiz . Vairākas jaunās grupas ar singliem un debijas EP - "blue diner." , "Dvrkworld" , "Grxce" , debijas LP no "The Belair Lip Bombs" un "Snub" , agrāk bijušo grupu "Suldusk" un "Summer Flake" jaunie LP .

Ievadā divas grupas , kuras veidotas 2023.g.sākumā un izdevušas vairākus singlus :

Brisbanes "indiegaze" kvartets "blue diner." izdevis divus singlus , bijusi pirmajā Austrālijas tūrē , būs ar jūnijā izdoto singlu "Morningside" open.spotify.com/album/5qkwIJmmMlPxsbt5xeVPfW ;

Tasmānijas "dreampop" kvartets "Dvrkworld" izdevis četrus singlus , sola debijas EP 2025.g.sākumā , būs ar singlu "Bonnie" (2024) open.spotify.com/album/5VrXUJ0aFdMqKTLgCjnrEI

Ar debijas EP "Sorry For Being Sad" (2024) open.spotify.com/album/6mFChlT5jvEcABaQRfMnsF būs Sidnejas "powerpop/dreampop" kvartets "Grxce" , kas jau gana aktīvi darbojas trīs gadus (pirms tam kā "Jamila Grace") , pirms debijas EP izdeva piecus singlus , daudz koncertējuši pa valsti .

Divas agrāk nebijušas grupas no Melburnas ar debijas LP : "post/garagerock" kvartets "The Belair Lip Bombs" (grupas nosaukums no skeitborda riteņa 80. gados Kalifornijā ! ) veidots 2017.g. , 2018.g. tika izdots debijas EP kam sekoja vairāki singli . Kopš 2023.g.aktīvi koncertē pa valsti atbalstot apskatāmo debijas LP "Lush Life" (2023) open.spotify.com/album/6gFtp8zJN1xPe0Q93rTiao 2024.g.maijā pirmā tūre Eiropā un UK , un šogad augustā tūre pa Austrāliju ;

"punk/grunge" kvartets "Snub" skanējumā kā no 90-mito gadu vidus ASV labākajām tradīcijām ("Veruca Salt" , "L7" , "Hole") , būs ar LP "All Day Glow" (2024) open.spotify.com/album/3pUX8xGBiGunIiHW0Y73RM Grupa veidota 2021.g. un pirmos četrus singlus izdeva 2022.g.

Trešo reizi raidījumā Melburnas melodiskā `indierock` trio "Summer Flake" ar ceturto LP "One Less Thing" (2023) open.spotify.com/album/7mtDrysopKo59vKq6tZ17X un 28.jūnijā izdoto EP "Nothing Lasts Forever" open.spotify.com/album/2CcSwZOhSOE5FnU4Oi64Qe Grupa palikusi `vieglāka` uz "powerpop" pusi . 2020.g.jūnijā apskatījām grupas trešo LP "Seasons Change" (2019).

Otro reizi raidījumā Melburnas "darklyneofolk/postblackmetal/postrock" sekstets "Suldusk" ar sen solīto otro LP "Anthesis" (2024) open.spotify.com/album/4RQXbVmZj03eWO5kOeYKhe Grupas līdere un dziesmu autore Emily Highfield . Albums ir gana savādāks kā apskatītais debijas LP "Lunar Falls" (2019) - parādījušies "blackmetal" un "postroka" elementi.

Noslēgumā pirmoreiz no Vellingtonas (NZ) Tessas Dillon vadītais "darknoir/indiegaze" kvartets "Mystery Waitress" ar 2.augustā izdoto otro LP "Bright Black Night" open.spotify.com/album/2d7GxeHQoZlEMHziFdHm2W Albums ar savu pievienoto vērtību , savu odziņu. Jaunais albums ir pirmais pilnas grupas albums , jo 2020.g. debijas LP "Nest" bija Tessas pusakustiskais solo albums. 

Dziesmu saraksts 

1."blue diner." - "Morningside"

2."Dvrkworld" - "Bonnie"

3."Grxce" - "Gravel Rash"

4."The Belair Lip Bombs" - "Look the Part"

5."The Belair Lip Bombs" - "Walking Away"

6."Snub" - "Blowflies"

7."Snub" - "Bodies"

8."Summer Flake" - "One Less Thing"

9."Summer Flake" - "New Day"

10."Suldusk" - "Crystalline"

11."Mystery Waitress" - "Mountain"

12."Mystery Waitress" - "Pt 2.Tiger" 

Video/audio 

"blue diner." - "Morningside" www.youtube.com/watch

"Dvrkworld" - "Bonnie" www.youtube.com/watch

"Grxce" - "Gravel Rash" www.youtube.com/watch

"The Belair Lip Bombs" - "Look the Part" www.youtube.com/watch

"The Belair Lip Bombs" - "Walking Away" www.youtube.com/watch

"Snub" - "Blowflies" www.youtube.com/watch

"Snub" - "Bodies" www.youtube.com/watch

"Summer Flake" - "One Less Thing" www.youtube.com/watch

"Summer Flake" - "New Day" www.youtube.com/watch

"Suldusk" - "Crystalline" www.youtube.com/watch

"Mystery Waitress" - "Mountain" www.youtube.com/watch

"Mystery Waitress" - "Pt 2.Tiger" www.youtube.com/watch

Dalīties